Pædagog til barselsvikariat i Eventyrhuset

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagog til barselsvikariat i Landsbyordningen Tre Ege Skolen, Børnehaven Eventyrhuset pr. 01.03.24

Vi søger en engageret og initiativrig pædagog eller pædagogisk medarbejder til 34 t/u. Timetal kan aftales nærmere med ansøger. Vores børnehave har 53 skønne børn som er delt i to aldersintegrerede grupper, som hedder Ønskeøen og Skatteøen. Du vil blive tilknyttet Skatteøen.

Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordning Tre Ege Skolen og holder til i en bygning i forlængelse af skoledelen i Ryslinge. Huset er indrettet med højt til loftet og forskellige fordybelsesrum og legemuligheder for børnene. Institutionen har en stor legeplads med bakker, træer og stier, der fører dig rundt til forskellige udelege.


Da vi er en Landsbyordning, har vi en tæt tilknytning til skoledelen. I samarbejdet er vi optaget af at skabe gode overgange i børnenes liv. Vi arbejder aktivt med at skabe tryghed og tilknytning børn og voksne imellem, hvilket er grobunden for gode og sunde fællesskaber livet igennem.

Dagligdagen er planlagt og tilrettelagt, hvor vi arbejder med stor forudsigelighed og genkendelighed for børnene. Personalegruppen samarbejder om at tilrettelægge aktiviteter både internt og på tværs af grupperne. Børnene er dagligt inddelt i mindre fordybelsesgrupper, der tager udgangspunkt i børnenes individuelle udviklingsbehov.

Vi ønsker en pædagogisk medarbejder, som er igangsætter, og som er katalysator for et alsidigt læringsmiljø, samt kan arbejde med børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse med afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Stillingen kræver, at du har et inkluderende blik på praksis, således børn i udsatte positioner tilbydes rammer, de kan trives og udvikle sig i.

I dit ansættelsesforhold kan du forvente, at du vil skulle tage andel i at løse følgende opgaver:

  • Planlægning og udførelse af aktiviteter tilpasset børnegruppens behov.
  • Skriftligt arbejde ved indsatsplaner, statusrapporter, pædagogisk dokumentation m.m. alt afhængigt af din pædagogiske uddannelsesbaggrund.
  • Deltagelse ved faglige møder vedr. børn i samarbejde med forældre og eksterne samarbejdspartner. Dette afhænger også af din pædagogiske uddannelsesbaggrund.
  • Deltagelse ved arrangementer og faglige møder, der ligger udenfor almen åbningstid.

Du vil blive budt velkommen af en glad og velfungerende personalegruppe, læringslystne og nysgerrige børn, samt en engageret forældrekreds og bestyrelse.

Ansøgningsfristen er søndag den 07.01.2024
Samtaler forventes at blive afholdt onsdag den 17.01.2024 på afd. Ryslinge, Graabjergvej 10, 5856 Ryslinge. Bemærk at vores hovedindgang er fra Hesselhave vej af.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst, og der vil blive indhentet børne- og straffeattest.
Ved spørgsmål eller interesse i en aftale om besøg kontakt afdelingsleder Anja Steen på tlf. 72538099.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Faaborg-Midtfyn Kommune, Kirkevej 3, 5772 Kværndrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948598

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet