Faaborg-Midtfyn Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune søger en engageret administrativ medarbejder til Fællessekretariatet (Barselsvikariat)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du glimt i øjet og smil i stemmen – og vil du være med til at gøre en forskel? Så er det måske dig vi søger, til et barselsvikariat som administrativ medarbejder inden for det socialfaglige område.

Fællessekretariatet understøtter de 3 store velfærdsområder Opvækst & Læring; Sundhed & Ældre samt Socialområdet. Stillingen vil indgå i Fællessekretariatet med særligt fokus på at understøtte socialområdet på børn- og familieområdet. Der vil dog også være opgaver på tværs af andre fagområder. Stillingen vil indgå i faglige teams på tværs af Fællessekretariatet samt indgå i et team under en teamleder.

Fællessekretariatet er placeret i Gislev og skal bidrage til, at Faaborg-Midtfyn Kommune lykkes på de 3 velfærdsområder, og dermed sikrer borgere og samarbejdspartnere den bedste service.

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer ugentlig, med forventet tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. november 2023.

Et mål er, at borgerne oplever én indgang til kommunen, og at det sker i en koordineret og helhedsorienteret indsats på tværs af fagområderne. Som administrativ medarbejder vil du blive en del af et meget engageret og fagligt stærkt hold, der sikrer den administrative understøttelse.

Vi er en dynamisk afdeling, der sætter en ære i at løse såvel store som små opgaver, med stor professionalisme og engagement.
Om stillingen
Opgaveporteføljen er bred, så vi forventer, at man udover de administrative opgaver kan skabe relationer og arbejde sammen om at løse de fælles opgaver på tværs.

De arbejdsopgaver man skal løse i stillingen, er blandt andet:

 • Betjening af Børne- og Ungeudvalg
 • Administration af Plejefamilier
 • Aktindsigter (Børnesocialområdet)
 • Klagesager (Børnesocialområdet)
 • Mellemkommunal refusion
 • Håndtere underretninger (back up)
 • Betale regninger/fakturaer
 • Sags- og lederunderstøttelse
 • Understøtte Lokal-MED
Ovenstående er et uddrag af de opgaver, man i stillingen vil komme til at varetage. Du skal i starten også være indstillet på, at der er ad hoc-opgaver forbundet med stillingen. Vi har derfor brug for en medarbejder, der både er omstillingsparat, og som vil kunne træde til, og bruge sine kompetencer, der hvor der er behov for hjælp til opgaveløsningen.

Om dig

Vi forventer, at du har en administrativ uddannelse, gerne suppleret med kommunom og at,
 • du har let ved at begå dig i IT-systemer og gerne har kendskab til nogle af følgende IT-systemer: DUBU, KMD-sag, SBSYS og Prisme.
 • du har særdeles gode mundtlige og skriftlige kompetencer.
 • du har erfaring med borgerbetjening – både telefonisk og fysisk.
 • du kan drible med flere opgaver ad gangen og sætte alle dine kompetencer i spil.
 • du er robust og lader dig ikke ”slå ud”.
 • du har overblik, er systematisk og kan arbejde struktureret.
 • du er selvstændig og ansvarsbevidst.


Om os

Vi er et Fællessekretariat på ca. 40 medarbejdere fordelt på 2 Teamledere, som er sammensat af konsulenter, økonomikonsulenter, sekretærer, administrative medarbejdere, Pladsanvisning, teknologiteam og HR-medarbejder. 

Vi er en arbejdsplads med fokus på samarbejde og tværfaglighed, som lægger vægt på høj faglig kvalitet og faglig udvikling. Vi har ligeledes fokus på et godt arbejdsmiljø med god trivsel i hverdagen og godt humør.

Du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommune som arbejdsplads her. Samt vores medarbejder- og ledelsesgrundlag her.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat løbende 1 år. Løn og ansættelse sker i henhold til Overenskomsten for administration og IT og der vil ved ansættelse blive indhentet straffe- og børneattest.

Stillingsbetegnelse: Administrativ Medarbejder
Arbejdssted: Fællessekretariatet, Skolevej 6, 5854 Gislev.
Ugentlig arbejdstid: 37 timer
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt, eller senest den 1. November 2023. 

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte
teamleder Stine Damgaard Frandsen på tlf. 7253 8821.

Ansøgning

Du sender din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Da vi afholder samtaler løbende, opfordrer vi dig til, at sende din ansøgning hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Vi har røgfri arbejdstid og du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommune som arbejdsplads her

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Faaborg-Midtfyn Kommune, Odensevej 26 a, 5772 Kværndrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://faaborgmidtfyn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=2e7f7e09-f0fd-413f-ace2-08a1eacb8aac

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5899831

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet