Et stort skridt for Slagteribygningen i Faaborg - De første bestyrelsesmedlemmer er nu valgt

Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune.
dato

Faaborg-Midtfyn Kommune og Realdania har udpeget bestyrelsesmedlemmer til de to fonde, der skal stå for udviklingen og driften af Slagteribygningen i Faaborg.

Borgmester Hans Stavnsager ser frem til at følge fondenes arbejde og mener, at transformationen af Slagteribygningen er afgørende for byens fremtid. Gyrithe Saltorp, tidligere direktør hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, er blandt de udvalgte bestyrelsesmedlemmer og forventes at blive formand for ejendomsfonden. Hun ser det som en drømmeopgave at bidrage til udviklingen af Slagteribygningen.

Fonden Slagteribygningen overtager udviklingsopgaven i forhold til indhold og aktiviteter i bygningen. Kim Munk, tidligere direktør for Løgismose Food, er blevet udvalgt som bestyrelsesmedlem og forventes at blive formand.

Han ser frem til at etablere og udvikle Slagteribygningen som et oplevelsesøkonomisk kraftcenter.

De to fonde vil samarbejde tæt igennem udviklingsårene 2024-26 for at skabe en bygning, der giver mening i den lokale kontekst.


https://www.fmk.dk/nyheder/nyheder-2024/et-stort-skridt-for-slagteribygningen-i-faaborg-de-foerste-bestyrelsesmedlemmer-er-nu-valgt/
Kilde: Faaborg-Midtfyn Kommune